Blog

Periodiek plaatsen wij een blog om u van informatie en tips te voorzien op het gebied van verzekeringen, hypotheken en bankzaken.

Hoe kiest u een goede reisverzekering?

14 juli 2018 - We zitten inmiddels midden in de vakantieperiode. De populairste vakantiebestemming van Nederlanders is nog altijd Frankrijk. Maar of u nu ver weg gaat of het dichter bij huis zoekt, het is altijd raadzaam om even stil te staan bij uw reisverzekering. In deze blog zetten wij een aantal aandachtspunten voor u op een rij.
Lees meer

Wat houdt de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) in?

19 april 2018 - Op 25 mei 2018 gaat de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) in. Deze Europese wetgeving vervangt onze Nederlandse privacywet, de Wet bescherming persoonsgegevens (Wbp). De Wpb heeft alles te maken met het verwerken van persoonsgegevens en deze regels worden met de nieuwe AVG nog strenger.
Lees meer

Uw eerste huis: welke risico's komen erbij kijken

27 maart 2018 - Het is een moment waar u misschien lang naar uit heeft gekeken: de aankoop van uw eerste woning. Nadat uw bod door de verkoper is geaccepteerd, is het tijd om de financiering te regelen. Een hypotheekadvies bevat niet alleen een advies over de hypotheek zelf, maar ook over de risico’s die een hypotheek met zich mee brengt. Onze hypotheekadviseur baseert zijn advies op uw persoonlijke situatie, wensen, doelstellingen en risicobereidheid. In deze blog beschrijven wij kort de mogelijkheden van een eerste hypotheek en de verschillende risico’s die daarbij horen.
Lees meer

Aandachtspunten bij belastingaangifte

20 februari 2018 - Het invullen van uw belastingaangifte wordt door digitale ontwikkelingen steeds eenvoudiger. Toch worden nog lang niet alle gegevens automatisch opgenomen in uw aangifte. In deze blog hebben wij enkele tips voor u op een rijtje gezet.
​Lees meer