Buitenlandverzekeringen

OOM Verzekeringen is dé specialist op het gebied van ziektekosten- en reisverzekeringen en diverse andere verzekeringen voor iedereen die voor korte of lange duur naar het buitenland vertrekt of tijdelijk naar Nederland komt. Kijk zelf wat zij voor u kunnen betekenen.

OOM Tijdelijk in het Buitenland-verzekering

Wanneer u kortere of langere tijd in het buitenland verblijft, wilt u natuurlijk net zo goed verzekerd zijn als in Nederland. Voor mensen met de Nederlandse nationaliteit die naar het buitenland gaan, biedt de OOM Tijdelijk in het Buitenland-verzekering van OOM Verzekeringen deze zekerheid.
Verzekering direct afsluiten

OOM Wonen in het Buitenland-verzekering

Wanneer u langere tijd in het buitenland verblijft, bijvoorbeeld als u gaat emigreren of voor jaren wordt uitgezonden door uw werkgever, dan wilt u natuurlijk net zo goed verzekerd zijn als in Nederland. Voor Nederlandse mensen die langdurig naar het buitenland gaan biedt de OOM Wonen in het Buitenland-verzekering van OOM Verzekeringen deze zekerheid.
Verzekering direct afsluiten

OOM Schengen Visitor-verzekering

Als u voor een korte periode naar Nederland komt, kan het nodig zijn dat u zich voor ziektekosten moet verzekeren. OOM Verzekeringen heeft hiervoor de OOM Schengen Visitor- verzekering. De OOM Schengen Visitor-verzekering is een medische verzekering voor als u tijdelijk in Nederland bent. De verzekering is bedoeld voor plotselinge en onverwachte medische kosten. Op deze en de volgende pagina kunt u meer lezen over de OOM Schengen Visitor-verzekering.
Verzekering direct afsluiten

OOM Voorlopig Verblijf Nederland-verzekering

Komt u naar Nederland om hier te wonen of werken, maar kunt u zich nog niet voor ziektekosten verzekeren op de Nederlandse basisverzekering? Dan kunt u wellicht de OOM Voorlopig Verblijf Nederland-verzekering afsluiten. De OOM Voorlopig Verblijf Nederland-verzekering is een ziektekostenverzekering waarop u ook de tandarts kunt meeverzekeren. Ook aansprakelijkheid is mee te verzekeren. Op deze en de volgende pagina kunt u meer lezen over de OOM Voorlopig Verblijf Nederland-verzekering.
Verzekering direct afsluiten

OOM Studeren in het Buitenland-verzekering

Wanneer u voor studie of als au pair naar het buitenland gaat, wilt u natuurlijk net zo goed verzekerd zijn als thuis. De Studeren in het Buitenland-verzekering van OOM Verzekeringen biedt jongeren deze zekerheid.
Verzekering direct afsluiten

OOM Studying in the Netherlands Insurance

Wanneer u voor studie, stage of als au pair naar Nederland komt, wilt u natuurlijk net zo goed verzekerd zijn als thuis. De Studying in the Netherlands Insurance van OOM Verzekeringen biedt u deze zekerheid.
Verzekering direct afsluiten