In de pers

'Mensen persoonlijk helpen met een stuk maatwerk'

(Lunterse Krant, 20 februari 2016)

LUNTEREN - Dinsdag 1 maart opent RegioBank haar kantoor in Lunteren. De bank krijgt onderdak in het kantoor van DBA advies aan de Molenparkweg 12 te Lunteren. Dit is naast (links) het kantoor van Stroomberg Makelaardij.

"We speelden al met de gedachte een kantoor te openen in Lunteren. Ons kantoor (DBA advies, red.) heeft al veel klanten in Lunteren. Naast makelaar Stroomberg kwam ruimte vrij en hebben we besloten een overstap te maken naar Lunteren. Dinsdag 1 maart gaat het kantoor open."

 Lees verder »

'Persoonlijke band met klanten ontzettend belangrijk'

(Barneveldse Krant, 16 februari 2016)

Al 75 jaar is DBA advies een vaste waarde in het Barneveldse straatbeeld. Dit jaar spreidt het advieskantoor voor het eerst de vleugels uit: 1 maart opent een tweede vestiging de deuren in Lunteren. "De grootste uitdaging is herkenbaar blijven."

 Lees verder »

'Golf is voor mij eerder een spel dan een sport'

(Golfmagazine Edda Huzid, februari 2016)

Een ‘lastig’ spelletje, zo typeert Gerben van Ginkel de edele golfsport. “Elke beweging die je maakt vereist absolute perfectie. Want in een fractie van een seconde moet alles kloppen. Van je houding tot je grip op de club. Het moment dat je je zwaai maakt, is het cruciaal dat alles tot in de finesses samen komt.”

 Lees verder »

Fikse besparing door combi AOV en zorg?

(De Zaak, novembereditie 2015)

DBA advies bestaat al 75 jaar. En in die tijd is er veel gebeurd op het gebied van financieel advies aan ondernemers. Alleen al recentelijk ging het verdienmodel van de branche grotendeels op de schop. "De relatie met de klant is alleen maar belangrijker geworden," vertelt Roel de Jong, directeur van DBA advies. "Voor ondernemers zijn er prachtige producten ontwikkeld."

 Lees verder »

1940-2015: 75 jaar klant centraal

(Jubileumkrant DBA advies, september 2015)

Het jaar waarin de Tweede Wereldoorlog begon, is ook het startjaar van DBA advies: 1940. Iedereen zal snappen dat die oorlog nogal wat onzekerheid met zich meebracht. Juist die onzekere start tekende en tekent de werkwijze van DBA: het doel is niet maximale verkoop, maar het beste voor de klant.

 Lees verder »