Maatschappelijke betrokkenheid

Betrokkenheid is één van de aspecten die typerend zijn voor DBA advies. Wij vinden dat wij een verantwoordelijkheid hebben richting onze klanten, maar ook richting onze medewerkers en onze omgeving. Om onze betrokkenheid met onze omgeving te tonen, ondersteunen wij verschillende lokale verenigingen en stichtingen. Deze zijn net als DBA advies geworteld in onze samenleving en leveren een belangrijke bijdrage aan de leefbaarheid van Barneveld en Lunteren. Een gezamenlijk belang waarin wij elkaar graag vinden.

Ondersteuning

Schaffelaar Mannenkoor

Het Interkerkelijk Steekmannenkoor 'De Schaffelaar' werd in 1981 opgericht. Het koor geeft jaarlijks concerten. Ook wordt er regelmatig medewerking verleend aan kerkdiensten, dodenherdenking, verzorgingshuizen etc. Klik hier voor meer informatie over het Schaffelaar Mannenkoor.

Stichting DUO Marathon Putten

De DUO Marathon Putten is een jaarlijks terugkerend recreatief loopevenement waar, naast het lopen en fietsen, de beleving van de omgeving en de daarbij behorende cultuur en smaak centraal staat. De DUO Marathon wordt georganiseerd door Stichting DUO Marathon Putten in samenwerking met loopgroep De Vormrunners. Een deel van de opbrengst van de DUO Marathon zal worden geschonken aan een lokaal opererend goed doel. Klik hier voor meer informatie over de jaarlijks terugkerende DUO Marathon.

Stichting NO KIDDING

NO KIDDING, Stop kindermishandeling! wil kindermishandeling voorkomen, omdat alle kinderen in Nederland recht hebben op liefde, leiding en bescherming. NO KIDDING is een maatschappelijke beweging die iedere Nederlander bewust maakt van de ernst, omvang en gevolgen van kindermishandeling. Ervaringsdeskundigen geven een kijkje 'achter de voordeur' om in de belevingswereld van het mishandelde kind mee te kunnen kijken. De pijn, eenzaamheid en gevolgen bij deze kinderen worden hierdoor zichtbaar, voelbaar en bespreekbaar. Klik hier voor meer informatie over NO KIDDING.

Stichting Leonardo da Vinci

Stichting ateliers en galerie Leonardo da Vinci biedt creatieve begeleiding aan mensen met een beperking en een creatief talent. Het is een officieel erkende instelling voor dagbesteding waar wordt gewerkt aan de vijf bijbehorende principes: sociale redzaamheid, gedrag, psychisch functioneren, oriëntatie en structuur. Klik hier voor meer informatie over Stichting Leonardo da Vinci.

Stichting Huifbedrijden Barneveld

Stichting Huifbedrijden Barneveld heeft zichzelf ten doel gesteld huifbedrijden in Barneveld te realiseren. Klik hier voor meer informatie over de stichting.

Pluimveemuseum

Barneveld staat bekend als de bakermat van de Nederlandse pluimveehouderij. Het Pluimveemuseum in Barneveld is een uniek museum, waar de geschiedenis van kip en ei op boeiende wijze worden getoond. Uniek is dat het Pluimveemuseum geheel op vrijwilligers draait. Klik hier voor meer informatie over het Pluimveemuseum.

Stichting De Wijde Mantel

De Wijde Mantel (De Glind) is een kleinschalige, duurzame woonvorm voor gehandicapte kinderen én hun (pleeg)ouders. Het kind heeft een meervoudige verstandelijke en lichamelijke handicap, die gewoon thuis wonen bijna onmogelijk maakt. De jongere/jongvolwassene met een handicap verblijft tijdelijk of langdurig naast de ouders/verzorgers in een zorgappartement. De ouders/verzorgers hebben de regie en coördinatie van deze zorg. Zij vervullen zo een belangrijke rol in het leven van hun zoon/dochter, zonder zelf alle zorg op zich te nemen. Klik hier voor meer informatie over De Wijde Mantel.

Historisch Motorsport Evenement Barneveld

Deze stichting organiseert elk jaar een historische motorrace in Barneveld. Hieraan doen circa 300 coureurs mee, uit binnen- en buitenland, die lid zijn van de Historische Motorsport Vereniging. Klik hier voor meer informatie.

Sponsoring

SDV Barneveld

Sterk Door Vriendschap Barneveld, oftewel SDV Barneveld is een bloeiende voetbalvereniging met meer dan 1.100 leden. De hoofdmacht van de vereniging, die op 24 maart 1954 werd opgericht, komt uit in de 1e klasse. Klik hier voor meer informatie over voetbalvereniging SDV Barneveld.

VV Lunteren

VV Lunteren is een voetbal vereniging sinds 1932 met een prachtige historie gelegen op Sportpark De Wormshoef op Wormshoefweg 4 te Lunteren. Klik hier voor meer informatie over Voetbalvereniging Lunteren.

ODIK

ODIK (Ons Doel Is Korfbal) is al sinds de oprichting in 1959 een volwaardig lid van de Barneveldse sportgemeenschap. Op dit moment heeft ODIK over de 300 leden. De korfballers ontmoeten elkaar ook buiten de lijnen tijdens diverse activiteiten voor jong en oud. ODIK is een betrokken sportvereniging met passie voor korfbal en ruimte voor prestatie en recreatie. Klik hier voor meer informatie over korfbalvereniging ODIK.

Dorpsgolf Barneveld

Elk jaar wordt in september Dorpsgolf in het centrum van Barneveld georganiseerd. De opbrengst van dit evenement gaat naar een goed doel. Klik hier voor meer informatie over Dorpsgolf Barneveld.

Patrijzenhofdarters

Ongeveer 15 jaar geleden is Dartvereniging Patrijzenhofdarters Barneveld opgericht. Sinds 2013 organiseren de Patrijzenhofdarters jaarlijks een groot darttoernooi, dat inmiddels uitgegroeid is tot een toernooi met 96 deelnemers. Klik hier voor meer informatie over de Patrijzenhofdarters.