Nieuws

RegioBank al 100 jaar een vertrouwd gezicht in de buurt

RegioBank bestaat dit jaar precies 100 jaar. In 1920 werd met de oprichting van de Centrale Volksbank de basis gelegd voor wat RegioBank vandaag de dag nog steeds is: de bank in de buurt met een vertrouwd gezicht. En waar de klant voor een vraag of advies gewoon even kan binnenlopen.

DBA advies winnaar Advies Award provincie Gelderland

DBA advies is winnaar geworden van de Advies Award in de provincie Gelderland. Directeuren Gerben van Ginkel en Roel de Jong nemen de award in ontvangst uit handen van juryvoorzitter Astrid Duits (AVDB Advies).

Opschorten dekking autoverzekering in verband met coronacrisis

Veel particulieren en ondernemers ondervinden financiële gevolgen van de maatregelen die in het kader van de bestrijding van het coronavirus worden genomen. Indien een auto langere tijd niet wordt gebruikt, dan kan overwogen worden om de dekking van de autoverzekering op te schorten of de dekking te beperken om zodoende te besparen op de verzekeringspremie. Is dit verstandig? In dit artikel gaan we in op deze vraag.

Pensioen? De millennial moet het zelf doen

Voor millennials lijkt de pensioenleeftijd nog mijlenver weg. Je hoort en leest veel over de huidige pensioenproblematiek, maar tegen die tijd dat die problematiek op jouw bord komt zijn we vijftig jaar verder. Bovendien zijn er al genoeg zaken om je druk om te maken. En tóch willen we je vragen om eens stil te staan bij je pensioen. De oudere jij zal je er dankbaar voor zijn. Beloofd.

Terugkeerhulp aan gestrande Nederlanders in het buitenland

Het coronavirus leidt ertoe dat veel reizigers nog niet terug kunnen vanuit het buitenland naar Nederland. Bent u, als Nederlandse reiziger, gestrand in het buitenland door de wereldwijde maatregelen tegen het coronavirus? 

Het coronavirus en de dekking van uw bedrijfsmatige verzekeringen

Met betrekking tot bedrijfsverzekeringen krijgen wij veel vragen die te maken hebben met het coronavirus. Hieronder vindt u een overzicht van diverse bedrijfsverzekeringen met informatie over de dekking als gevolg van het coronavirus. Ook willen wij u met dit artikel wijzen op enkele overige aandachtspunten.

‹ Vorige
12345...89