Nieuws

Geen transitievergoeding bij slapend dienstverband

In de Wet werk en zekerheid (Wwz) is geregeld dat een zieke werknemer na twee jaar ziekte aanspraak heeft op een transitievergoeding bij ontslag. Maar wat als de werkgever geen ontslag aanvraagt? Een interessante rechtszaak onder de loep.

Tóch overgangsmaand voor leennormen hypotheken

In tegenstelling tot eerdere berichten, is er toch een overgangsmaand voor de leennormen van 2018. Wilt u nog gebruikmaken van de normen van 2017? Dan dient de bindende offerte vóór 1 februari 2018 te zijn uitgebracht.

Kostengrens NHG met ruim 8% omhoog

De kostengrens voor de Nationale Hypotheek Garantie (NHG) stijgt per 1 januari 2018 naar € 265.000, een toename van ruim 8%. Dit jaar lag de grens nog op € 245.000. Voor woningen waarin energiebesparende voorzieningen worden aangebracht, ligt de grens voor NHG komend jaar op maximaal € 280.900.

Veranderingen hypotheek 2018

Op Prinsjesdag zijn de plannen voor 2018 door de regering bekend gemaakt, waaronder ook de plannen met betrekking tot eigen woningen en hypotheken.

Verzuimprotocol maken, zo doet u dat

Uw werknemer is ziek. Welke stappen moeten u en uw werknemer dan precies nemen? Het is handig om alle stappen op een rij te zetten voor beide partijen. Dat doet u in een verzuimprotocol. Hoe maakt u zo’n protocol? Tips en een voorbeeld.

RegioBank de meest klantgerichte en klantvriendelijkste bank van Nederland

Dubbel feest, want RegioBank heeft maar liefst twee fantastische prijzen gewonnen! Op donderdag 20 april is RegioBank door SAMR verkozen tot de klantvriendelijkste bank van Nederland van het jaar 2016. Op 13 april is RegioBank door de CCDNA Awards ook al benoemd tot de meest klantgerichte bank van Nederland.

‹ Vorige
1234567