Nieuws

Opschorten dekking autoverzekering in verband met coronacrisis

Veel particulieren en ondernemers ondervinden financiële gevolgen van de maatregelen die in het kader van de bestrijding van het coronavirus worden genomen. Indien een auto langere tijd niet wordt gebruikt, dan kan overwogen worden om de dekking van de autoverzekering op te schorten of de dekking te beperken om zodoende te besparen op de verzekeringspremie. Is dit verstandig? In dit artikel gaan we in op deze vraag.

Pensioen? De millennial moet het zelf doen

Voor millennials lijkt de pensioenleeftijd nog mijlenver weg. Je hoort en leest veel over de huidige pensioenproblematiek, maar tegen die tijd dat die problematiek op jouw bord komt zijn we vijftig jaar verder. Bovendien zijn er al genoeg zaken om je druk om te maken. En tóch willen we je vragen om eens stil te staan bij je pensioen. De oudere jij zal je er dankbaar voor zijn. Beloofd.

Terugkeerhulp aan gestrande Nederlanders in het buitenland

Het coronavirus leidt ertoe dat veel reizigers nog niet terug kunnen vanuit het buitenland naar Nederland. Bent u, als Nederlandse reiziger, gestrand in het buitenland door de wereldwijde maatregelen tegen het coronavirus? 

Het coronavirus en de dekking van uw bedrijfsmatige verzekeringen

Met betrekking tot bedrijfsverzekeringen krijgen wij veel vragen die te maken hebben met het coronavirus. Hieronder vindt u een overzicht van diverse bedrijfsverzekeringen met informatie over de dekking als gevolg van het coronavirus. Ook willen wij u met dit artikel wijzen op enkele overige aandachtspunten.

Hoge Raad zet streep door slapend dienstverband

De Hoge Raad heeft een einde gemaakt aan het slapend dienstverband. Een slapend dienstverband is een dienstverband dat na langdurige arbeidsongeschiktheid van een werknemer niet wordt beëindigd. Door de arbeidsovereenkomst in stand te houden, is de werkgever geen transitievergoeding verschuldigd.

Jaarruimte bij extra pensioenopbouw

Geld opzij zetten voor uw pensioen en ook nog eens genieten van belastingvoordelen? Dat klinkt best goed. In ruil voor deze belastingvoordelen, zijn er wel wat regels waar u zich aan moet houden. Wilt u meer weten hoe u met fiscaal voordeel vermogen kunt opbouwen voor uw pensioen? Lees dan verder.

MKB verzuim-ontzorgverzekering, wat is dat?

Wat is een MKB verzuim-ontzorgverzekering? Is deze verzekering verplicht voor ondernemers in het MKB? En wat is het verschil met een normale verzuimverzekering? De antwoorden op een rij.

‹ Vorige
12345...89