Nieuws

Kinderspaarweken RegioBank van 1 tot en met 30 oktober 2020

Het is belangrijk om kinderen al vroeg te leren omgaan met geld. Daarom beloont RegioBank kinderen die gaan sparen tijdens de jaarlijkse Kinderspaarweken. Ook bij DBA advies, zelfstandig Adviseur van RegioBank is het de hele maand oktober een feest voor kinderen.

Is er een verzekering tegen WhatsApp-fraude?

Tijdens de coronacrisis is de afhankelijkheid van digitale middelen toegenomen door onder andere thuiswerken, het volgen van online onderwijs en een toename van online winkelen. Recente cijfers van de politie wijzen uit dat het aantal gevallen van cybercrime tijdens de coronacrisis explosief is gestegen. Het gaat dan vaak om phishing, een vorm van cybercrime waarbij inlog- en betaalgegevens worden gestolen of om oplichting via WhatsApp.

Hoe zien jouw uitvaartwensen eruit?

Nabestaanden gaan er meestal vanuit dat de kosten van een uitvaart gedragen worden door de uitvaartverzekering, maar niet zelden komt er toch nog een rekening.

Het is bijna zover: de Startersdag Barneveld!

Ben jij een (startende) ondernemer in Gelderland? Let dan goed op, want op donderdag 1 oktober vindt de eerstvolgende Startersdag plaats in Barneveld! Het kennis-, inspiratie-, en netwerkevent voor alle starters, ZZP'ers en small business ondernemers. Zo kun jij je oriënteren, ideeën delen, plannen toetsen, antwoord op je vragen krijgen én tips en adviezen ontvangen van ervaren ondernemers uit jouw regio!

RegioBank al 100 jaar een vertrouwd gezicht in de buurt

RegioBank bestaat dit jaar precies 100 jaar. In 1920 werd met de oprichting van de Centrale Volksbank de basis gelegd voor wat RegioBank vandaag de dag nog steeds is: de bank in de buurt met een vertrouwd gezicht. En waar de klant voor een vraag of advies gewoon even kan binnenlopen.

DBA advies winnaar Advies Award provincie Gelderland

DBA advies is winnaar geworden van de Advies Award in de provincie Gelderland. Directeuren Gerben van Ginkel en Roel de Jong nemen de award in ontvangst uit handen van juryvoorzitter Astrid Duits (AVDB Advies).

Opschorten dekking autoverzekering in verband met coronacrisis

Veel particulieren en ondernemers ondervinden financiële gevolgen van de maatregelen die in het kader van de bestrijding van het coronavirus worden genomen. Indien een auto langere tijd niet wordt gebruikt, dan kan overwogen worden om de dekking van de autoverzekering op te schorten of de dekking te beperken om zodoende te besparen op de verzekeringspremie. Is dit verstandig? In dit artikel gaan we in op deze vraag.

Pensioen? De millennial moet het zelf doen

Voor millennials lijkt de pensioenleeftijd nog mijlenver weg. Je hoort en leest veel over de huidige pensioenproblematiek, maar tegen die tijd dat die problematiek op jouw bord komt zijn we vijftig jaar verder. Bovendien zijn er al genoeg zaken om je druk om te maken. En tóch willen we je vragen om eens stil te staan bij je pensioen. De oudere jij zal je er dankbaar voor zijn. Beloofd.

‹ Vorige
12345...89