Nieuws

Uw hypotheek gaat niet met pensioen

Later is vaak nog ver weg. Uw pensioen wellicht ook, maar toch is het belangrijk om al vroeg te weten hoe u er later financieel voor staat. Kunt bijvoorbeeld uw hypotheek nog betalen als u met pensioen gaat?

Wijziging Bedrijfsregeling Brandregres 2014

De Bedrijfsregeling Brandregres is per 1 januari 2014 aangepast door het Verbond van Verzekeraars. De wijziging kan voor u en uw aansprakelijkheidsverzekering consequenties hebben. U vindt hier de volledige tekst van de Bedrijfsregeling Brandregres 2014 zoals opgesteld door het Verbond van Verzekeraars.

Nieuwe regels hypotheek

De overheid verandert de regels voor hypotheken, zodat minder mensen door hun hypotheek in de financiële problemen komen.

Voorkom verrassingen met de stamrechtvrijstelling

Per 1 januari 2014 wordt de stamrechtvrijstelling voor nieuwe stamrechten afgeschaft. In de praktijk is wat verwarring ontstaan rondom het overgangsrecht. Daarom zetten wij de regels nog een keer voor u op een rij, zodat u weet wanneer u nog gebruik kunt maken van de stamrechtvrijstelling en wanneer niet meer.

Zorgverzekering kiezen? Laat u adviseren!

Het einde van het jaar nadert. Dus wordt Nederland weer overspoeld met aanbiedingen van zorgverzekeraars. De een geeft een superlage premie, de ander mooie cadeaus en een derde 10 procent korting op rookworst. Wie kan door de bomen het bos nog zien?

1234567
Volgende ›