Nieuws

Hypotheekrenteaftrek ook bij vruchtgebruik woning

Heeft u als erfgenaam het vruchtgebruik van een woning, dan bent u niet de eigenaar, maar u woont er wel in. Eigenaar krachtens erfrecht is diegene die het zogeheten bloot eigendom van de woning heeft. Ondanks dat u als vruchtgebruiker niet de eigenaar bent, mag u toch de door u betaalde hypotheekrente voor de woning in aftrek brengen, maar dan moet u wel aan bepaalde voorwaarden voldoen.

Zilvervloot Sparen RegioBank

Alle kinderen hebben dromen. Wat zullen ze worden als ze groot zijn? Gaan ze studeren, reizen of misschien hun eigen bedrijf beginnen? Zilvervloot Sparen van RegioBank helpt de dromen van een kind of kleinkind waar te maken. Want u spaart een mooi startkapitaal bij elkaar.

Ontslagvergoeding en stamrecht

De overheid heeft de stamrechtvrijstelling per 1 januari 2014 afgeschaft. Krijgt u op of na 1 januari 2014 een ontslagvergoeding? Dan betaalt u over het hele bedrag belasting, tegen het gebruikelijke tarief in de inkomstenbelasting. In sommige gevallen kunt u gebruikmaken van een overgangsregeling.

Uw hypotheek gaat niet met pensioen

Later is vaak nog ver weg. Uw pensioen wellicht ook, maar toch is het belangrijk om al vroeg te weten hoe u er later financieel voor staat. Kunt bijvoorbeeld uw hypotheek nog betalen als u met pensioen gaat?

Wijziging Bedrijfsregeling Brandregres 2014

De Bedrijfsregeling Brandregres is per 1 januari 2014 aangepast door het Verbond van Verzekeraars. De wijziging kan voor u en uw aansprakelijkheidsverzekering consequenties hebben. U vindt hier de volledige tekst van de Bedrijfsregeling Brandregres 2014 zoals opgesteld door het Verbond van Verzekeraars.

Nieuwe regels hypotheek

De overheid verandert de regels voor hypotheken, zodat minder mensen door hun hypotheek in de financiële problemen komen.

Voorkom verrassingen met de stamrechtvrijstelling

Per 1 januari 2014 wordt de stamrechtvrijstelling voor nieuwe stamrechten afgeschaft. In de praktijk is wat verwarring ontstaan rondom het overgangsrecht. Daarom zetten wij de regels nog een keer voor u op een rij, zodat u weet wanneer u nog gebruik kunt maken van de stamrechtvrijstelling en wanneer niet meer.

Zorgverzekering kiezen? Laat u adviseren!

Het einde van het jaar nadert. Dus wordt Nederland weer overspoeld met aanbiedingen van zorgverzekeraars. De een geeft een superlage premie, de ander mooie cadeaus en een derde 10 procent korting op rookworst. Wie kan door de bomen het bos nog zien?

12...56789
Volgende ›