Collectieve verzekeringen voor de leden van de NVRG

Beste lid van de Nederlandse Vereniging voor Relatie- en Gezinstherapie,

Welkom bij DBA advies. Samen met de NVRG bieden wij u een collectief verzekeringspakket aan van Reaal bestaande uit de volgende verzekeringen:

  • gecombineerde bedrijfs- en beroepsaansprakelijkheidsverzekering;
  • bedrijfsrechtsbijstandverzekering;
  • inventarisverzekering;
  • persoonlijke ongevallenverzekering.

Als lid van de NVRG profiteert u hierdoor van uitstekende dekkingen tegen gunstige premies.

Hieronder vindt u enkele onderdelen van de aangeboden dekkingen.

Bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering
Hiermee bent u verzekerd indien u aansprakelijk bent voor een materiele schade of een letselschade en de gevolgen daarvan.
Beroepsaansprakelijkheidsverzekering
De bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering is aangevuld met een vermogensschadedekking. Hiermee wordt de beroepsaansprakelijkheidsverzekering bedoeld. Met deze verzekering bent u verzekerd indien u aansprakelijk bent voor een financiële schade (vermogensschade) als gevolg van een beroepsfout, bijvoorbeeld door onjuiste advisering of nalatigheid.
Inloopdekking meeverzekerd
Wordt u aansprakelijk gesteld waarvan de oorzaak voor de ingangsdatum ligt, dan ben u ook verzekerd met de aansprakelijkheidsverzekering van Reaal. Dit wordt de inloopdekking genoemd. De inloopdekking is standaard meeverzekerd voor een periode van 1 jaar.
Verweerkosten
Indien u aansprakelijk wordt gesteld, dan zal de verzekeraar nagaan of u inderdaad aansprakelijk bent en indien nodig in verweer gaan. De verweerkosten (de juridische kosten) zijn tevens meeverzekerd op de aansprakelijkheidsverzekering.
Wkkgz-proof
De polisvoorwaarden gelden ook indien er sprake is van een bindend advies van een geschillencommissie. Zowel de schade als de kosten van verweer zijn dan verzekerd mits de door u veroorzaakte schade gedekt is op de aansprakelijkheidsverzekering. Onder kosten van verweer vallen ook de zittingskosten van de geschillencommissie.
Extra dekking
De aansprakelijkheidsverzekering is uitgebreid met een extra kostendekking van € 2.500,- voor de administratiekosten van de klachtenfunctionaris en de zittingskosten van de geschillencommissie ongeacht of het geschil of de klacht onder de dekking van de aansprakelijkheidsverzekering valt. Bij de meeste andere verzekeraars worden deze kosten alleen vergoed als er polisdekking is op de aansprakelijkheidsverzekering, dus niet bij overige klachten.

De eventueel toegekende vergoeding voor schade wordt alleen vergoed als de aanspraak onder de polisdekking van de aansprakelijkheidsverzekering valt.
Bedrijfsrechtsbijstandverzekering
Met de aansprakelijkheidsverzekering zijn de kosten van verweer verzekerd indien u aansprakelijk wordt gesteld en er dekking is op de polis. Ook de administratiekosten van de klachtenfunctionaris en de zittingskosten van de geschillencommissie worden vergoed bij klachten of geschillen die niet onder de dekking van de aansprakelijkheidsverzekering vallen. Wilt u bij dit soort situaties ook juridische bijstand of wilt u juridische bijstand bij diverse andere geschillen, dan biedt een bedrijfsrechtsbijstandverzekering uitkomst. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan tuchtzaken, incassogeschillen en een geschil met de verhuurder van uw praktijkruimte.
Inventarisverzekering
Met deze verzekering kunt u de inventaris in uw praktijkruimte verzekeren. Standaard is het verzekerd bedrag € 10.000,-. Is de nieuwwaarde van uw inventaris hoger dan dit bedrag, dan is het mogelijk om een hoger bedrag te verzekeren.
Ongevallenverzekering
Met deze verzekering hebt u of uw nabestaanden recht op een uitkering indien u door een ongeval komt te overlijden of blijvend invalide raakt. In de offerte staan de mogelijke verzekerde bedragen.

Wie is DBA advies?

​DBA advies is een financieel advieskantoor met 16 medewerkers. Vanuit onze kantoren in Barneveld en Lunteren zijn wij al bijna 80 jaar actief op het gebied van verzekeringen, hypotheken en bankzaken. Hierbij profileren wij ons als een deskundig en betrouwbaar financieel dienstverlener waarbij een klant- en servicegerichte instelling met oog voor het menselijke aspect voorop staat.
 
Bij het behartigen van uw belangen staan de volgende kernwaarden centraal: betrokken, veelzijdig en vertrouwd.

Waarom is dit voorstel interessant?

Als financieel dienstverlener hebben wij inmiddels al enkele jaren ervaring met het aanbieden van verzekeringen aan therapeuten. Op verzoek van het bestuur van de NVRG hebben wij voorstellen opgevraagd bij diverse verzekeraars en deze vergeleken. Uiteindelijk hebben wij samen met de verzekeraar Reaal speciaal voor u een pakket ontwikkeld, waardoor u profiteert van uitstekende dekkingen tegen gunstige premies. Naast een goede dekking die aansluit op uw werkzaamheden, de vereisten vanuit de Wkkgz en de aantrekkelijke premies, bent u verzekerd bij een gerenommeerde Nederlandse verzekeraar. Als financieel advieskantoor zijn wij uw contactpersoon bij vragen, wijzigingen en schade. Hierdoor hebt u één aanspreekpunt en kunnen wij u zoveel mogelijk ontzorgen. Daarnaast werken wij samen met bijna alle verzekeraars in Nederland en kunnen daardoor snel schakelen als dat nodig is.

Meedoen is eenvoudig

U kunt eenvoudig gebruik maken van onze aanbieding. Rechts op deze pagina kunt u diverse documenten downloaden, zoals de offerte, de voorwaarden en het aanvraagformulier.

Indien u interesse hebt, dan kunt u het aanvraagformulier ingevuld en ondertekend naar ons terugsturen. Dit kan per e-mail of kosteloos per post naar:

DBA advies
Antwoordnummer 36
3770 VB Barneveld

Meer informatie

Indien u nog vragen of opmerkingen hebt of informatie wenst over andere verzekeringsmogelijkheden, neemt u dan contact op met Rutger Wekking. U kunt hem bereiken op het telefoonnummer 0342 - 40 41 86 of een e-mail sturen naar r.wekking@dba-advies.nl.

Met vriendelijke groet,

DBA advies