Verzekeringen Barneveld en Lunteren

DBA advies is een financieel advieskantoor in de breedste zin van het woord. Wij adviseren, bemiddelen en beheren al uw financiële zaken en voorzieningen. Wij willen u ontzorgen door samen met u de risico’s, uw wensen en doelstellingen in kaart te brengen om vervolgens een passende oplossing aan te bieden. Ook in de periode erna zullen wij regelmatig samen met u nagaan of de risico’s gewijzigd zijn en of de getroffen voorzieningen nog steeds aansluiten op uw persoonlijke situatie, wensen en doelstellingen.

Privé verzekeringen

Wij adviseren u graag over onder andere uw woonhuisverzekering, inboedelverzekering, aansprakelijkheidsverzekering, rechtsbijstandverzekering, reisverzekering, autoverzekering en zorgverzekering. Daarnaast kunt u ook bij ons terecht voor voorzieningen bij overlijden of voor een aanvullende oudedagsvoorziening.

Bedrijfsmatige verzekeringen

​U kunt ook bij ons terecht voor voorzieningen voor u als ondernemer, uw onderneming en voor uw personeel. Voor uw onderneming kunt u hierbij denken aan een opstalverzekering, goederen-/inventarisverzekering, bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering, transportverzekering, bedrijfsrechtsbijstandverzekering of een kredietverzekering. Voor u als ondernemer kunt u denken aan een arbeidsongeschiktheidsverzekering of voor uw personeel aan een verzuimverzekering en diverse WIA-verzekeringen. Verder adviseren wij u graag over een pensioenvoorziening voor uzelf en voor uw personeel.

DBA advies Barneveld en Lunteren

Wij lichten graag onze dienstverlening nader toe tijdens een persoonlijk gesprek. Hebt u vragen of wilt u vrijblijvend een afspraak maken? Neemt u gerust contact met ons op. Wij zijn u graag van dienst. 

Een aantal verzekeringen is via onze website direct online te regelen.