Waar we voor staan

Bij het behartigen van de belangen van onze relaties staan de volgende kernwaarden centraal.

Betrokken

Betrokkenheid is één van de aspecten die typerend zijn voor DBA advies. Wij vinden dat wij een verantwoordelijkheid hebben richting onze klanten, maar ook richting onze medewerkers en onze omgeving. Wij kennen onze klanten en hun persoonlijke omstandigheden en onze adviseurs proberen zich zo goed mogelijk in onze klanten in te leven. Onze adviezen zijn gericht op de lange termijn, net als de relatie die wij met onze klanten aangaan. Door ons te verdiepen in onze klanten kunnen wij een advies geven dat echt in het belang van de klant is.

Om onze betrokkenheid met onze omgeving te tonen, ondersteunen wij verschillende lokale verenigingen en stichtingen. Deze zijn net als DBA advies geworteld in onze samenleving en leveren een belangrijke bijdrage aan de leefbaarheid van Barneveld en Lunteren. Een gezamenlijk belang waarin wij elkaar graag vinden.

Veelzijdig

DBA advies is een financieel advieskantoor in de breedste zin van het woord. Wij adviseren, bemiddelen en beheren al uw financiële zaken en voorzieningen. U kunt dus bij ons terecht voor uw verzekeringen, uw hypotheek en uw bankzaken. Wij hebben een ruime bevoegdheid tot het afwikkelen van schades en wij incasseren in de meeste gevallen de premies zelf.

Wij zijn niet alleen veelzijdig in onze diensten, ook werken wij samen met bijna alle verzekeringsmaatschappijen en banken in Nederland. Daardoor kunnen wij uit alle financiële producten voor u de beste en meest passende selecteren.
Voor al uw vragen op pensioengebied kunnen wij een beroep doen op onze partner PensioenBureau Midden Nederland. En door onze samenwerking met CDS Verzekeringen kunnen wij verzekeringsproducten onder eigen label aanbieden en beschikken wij over zeer efficiënte en betrouwbare administratie.

Vertrouwd

Wij zijn niet alleen bekend met uw situatie, maar u kent ons ook al jaren. Ons kantoor bestaat 75 jaar en de meeste medewerkers zijn al jarenlang bij ons kantoor werkzaam. U bespreekt uw financiële situatie vanzelfsprekend niet met zomaar iedereen. U wilt een solide partner die u een degelijk advies geeft waar u beter van wordt. Vertrouwd betekent ook dat wij betrouwbaarheid als vanzelfsprekend beschouwen.

In onze ogen betekent betrouwbaarheid onder meer dat we doen wat we zeggen. Afspraak is afspraak, keer op keer. Of het nu gaat om tijdig op een afspraak verschijnen of om een voorstel op de afgesproken datum bij de klant bezorgen, op ons kunt u vertrouwen.

Betrouwbaarheid betekent voor ons ook dat u een kwalitatief goed advies mag verwachten. Natuurlijk worden wij gecontroleerd door de Autoriteit Financiële Markten, zijn wij aangesloten bij het Klachteninstituut Financiële Dienstverlening en beschikken onze adviseurs over de vereiste diploma’s. Dat geeft u de garantie dat de kwaliteit van onze dienstverlening gewaarborgd is.