Wat we doen

Verzekeringen

DBA advies is een financieel advieskantoor voor zowel privé als bedrijfsmatige verzekeringen. Wij adviseren, bemiddelen en beheren al uw verzekeringen. Wij willen u ontzorgen door samen met u uw wensen en doelstellingen in kaart te brengen om u vervolgens een passende oplossing aan te bieden. Ook in de periode erna zullen wij regelmatig samen met u nagaan of de getroffen verzekeringen nog steeds aansluiten op uw persoonlijke situatie en wensen.

Hypotheken

Wij adviseren u graag over uw hypotheek. Onze hypotheekadviseur inventariseert uw persoonlijke wensen, informeert u over de mogelijkheden rondom uw hypotheek en beantwoordt al uw vragen. Daarnaast verzorgt hij de offerte en het aanvraagproces.
 
Kortom: U wordt goed begeleid in het gehele hypotheektraject. Het werk van de hypotheekadviseur houdt echter niet op na het passeren van uw hypotheek. Zodra er namelijk iets wijzigt in uw persoonlijke situatie of op de hypotheekmarkt, kijkt hij wat de impact hiervan is op uw hypotheek. Onze hypotheekadviseur zorgt ervoor dat uw hypotheek ook in de toekomst optimaal bij u past!

Bankzaken

Wij zijn zelfstandig adviseur van RegioBank. Dit betekent dat wij het complete productenpakket van RegioBank kunnen aanbieden. Wij hebben voor deze bank gekozen, omdat zij zich onderscheidt van traditionele banken door haar bijzondere formule: alle moderne producten van een grote bank worden gecombineerd met de persoonlijke dienstverlening van een financieel adviseur, zoals wij.

Wij zijn een onafhankelijke zelfstandige adviseur die lokaal in de gemeenschap staat. Wij staan voor u klaar met een deskundig advies en een prettige, persoonlijke service. Aan deze persoonlijke manier van zakendoen hechten wij én RegioBank grote waarde!

Wij lichten graag onze dienstverlening nader toe tijdens een persoonlijk gesprek. Hebt u vragen of wilt u vrijblijvend een afspraak maken? Neemt u gerust contact met ons op. Wij zijn u graag van dienst.