Zorgverzekering 2018

Premies en voorwaarden van zorgverzekeringen zijn aan veranderingen onderhevig. Het is daarom altijd de moeite waard om te controleren of uw huidige verzekering nog voldoet aan uw wensen. Via DBA advies kunt u bij verschillende zorgverzekeraars profiteren van aantrekkelijke collectiviteitskortingen.

In onderstaande zorgmodules kunt u uw wensen aangeven. U kunt onder andere het eigen risico selecteren (minimaal € 385,-), het gewenste aantal behandelingen bij de fysiotherapeut aangeven en de maximale vergoeding voor tandartsbezoeken kiezen. U kunt na de premieberekening, indien gewenst, direct online uw zorgverzekering afsluiten.

Heeft u vragen? Neemt u dan contact met ons op door te bellen naar 0342 - 40 41 80 of stuur een e-mail naar zorg@dba-advies.nl. Wij helpen u graag bij het maken van een bewuste keuze voor een passende zorgverzekering!

Zorgmodule DBA advies

Via onderstaande link komt u bij onze zorgmodule terecht. Er wordt een vergelijking gemaakt tussen verschillende zorgaanbieders, namelijk: Delta Lloyd, OHRA, Zilveren Kruis, Menzis, Avéro Achmea, VGZ en De Amersfoortse. U kunt, indien gewenst, direct uw zorgverzekering afsluiten.

Overige zorgaanbieders

Naast de zorgaanbieders die in bovenstaande module zijn opgenomen, bieden wij ook zorgverzekeringen aan van Stad Holland, CZ en ONVZ. Klik op een van onderstaande zorgverzekeraars om de zorgmodule te openen.